Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGF KUTNOWSKI SKS Starachowice
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Martyniak geeft de bal voor. Przesór probeert naar een medespeler te passen. Kubisztal rent richting de bal. Niedorobek onderschept slim de pass. Niedorobek schiet op doel. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Kurzok heeft problemen om de bal te vangen. Łoszek rent richting de bal. Łoszek passt de bal zonder na te denken. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGF KUTNOWSKI - SKS Starachowice 0:1

22e minuut.
Skup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Półtorak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Baj verovert de bal door een tackle van achteren. Baj met een sublieme pass. Łoszek is nu in balbezit. Roztoczański is nu in balbezit. Roztoczański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok is nu in balbezit. Roztoczański verovert de bal door een tackle van achteren. Roztoczański haalt uit met een fantastische trap. Martyniak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gronek speelt de bal door. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodoń geeft een hoge lob. Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szteter geeft een hoge lob. Szmuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Baj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baj krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kurzok kopt de bal weg. Półtorak rent richting de bal. Przesór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przesór krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGF KUTNOWSKI 64%, SKS Starachowice 36%.
KGF KUTNOWSKI - SKS Starachowice 0:1

47e minuut.
Przygocki met een snelle inworp. Przesór is nu in balbezit. Przesór met een sublieme pass. Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Machaj trapt de bal weg van het doel. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański met een sublieme pass. Łoszek rent richting de bal. Łoszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Jojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek passt de bal zonder na te denken. Przesór is nu in balbezit. Przesór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGF KUTNOWSKI - SKS Starachowice 1:1

80e minuut.
Szmuc is nu in balbezit. Szmuc geeft een hoge lob. Chodoń kopt de bal weg. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGF KUTNOWSKI - SKS Starachowice 2:1

86e minuut.
Przesór rent richting de bal. Przesór speelt de bal door. Daar is Hapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGF KUTNOWSKI 42%, SKS Starachowice 58%.
KGF KUTNOWSKI - SKS Starachowice 2:1