Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BvB Knurów FC Biała Tuchów
Normal Tactiek 352-pierwsza
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Sklarek speelt de bal door. Zątek rent richting de bal. Musiał onderschept slim de pass. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stier geeft de bal voor. Bogusławski is nu in balbezit. Musiał schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Musiał krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Zhukov haalt uit met een fantastische trap. Pacan controleert de bal met de borst. Bogusławski is nu in balbezit. Musiał onderschept slim de pass. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:1

20e minuut.
Kembrowski passt de bal in één keer door. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Bierut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Sapek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiał rent richting de bal. Musiał passt de bal zonder na te denken. Zhukov rent richting de bal. Zhukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:2

25e minuut.
Studen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bierut de bal. Bierut probeert naar een medespeler te passen. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:3

35e minuut.
Sapek geeft de bal voor. Igaz is nu in balbezit. Igaz speelt de bal door. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Musiał is nu in balbezit. Bogusławski rent richting de bal. Bogusławski probeert naar een medespeler te passen. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 65%, FC Biała Tuchów 35%.
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:3

50e minuut.
Zhukov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rygorowicz komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Bierut is nu in balbezit. Musiał is nu in balbezit. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Bogusławski trapt de bal weg. Studen speelt de bal door. Daar is Musiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:4

61e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Studen onderschept slim de pass. Studen speelt de bal door. Musiał is nu in balbezit. Musiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Apacz met een sublieme pass. Sklarek rent richting de bal. Sklarek passt de bal zonder na te denken. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bierut rent richting de bal. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stier speelt de bal door. Daar is Rygorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rygorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Pacan met een harde bal richting middenveld. Studen probeert naar een medespeler te passen. Musiał rent richting de bal. Musiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bogusławski geeft een lange en hoge pass. Kazimierczak is nu in balbezit. Kazimierczak geeft de bal voor. Rygorowicz is nu in balbezit. Rygorowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Apacz is nu in balbezit. Studen bereikt de bal nog maar net als eerste. Studen geeft de bal voor. Daar is Rygorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rygorowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Stier kopt de bal weg. Rygorowicz is nu in balbezit. Rygorowicz met een sublieme pass. Daar is Musiał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiał haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rygorowicz kan de bal niet met de borst controleren. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygorowicz onderschept slim de pass. Rygorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:5

72e minuut.
Sklarek rent richting de bal. Sklarek passt de bal in één keer door. Sapek rent richting de bal. Musiał onderschept slim de pass. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:6

78e minuut.
Stier speelt de bal door. Gil rent richting de bal. Kazimierczak is nu in balbezit. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Łobos rent richting de bal. Łobos geeft de bal voor. Wężowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Musiał onderschept slim de pass. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:7

85e minuut.
Pacan geeft een hoge lob. Inworp. Igaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rygorowicz rent richting de bal. Rygorowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:8

89e minuut.
Bierut verovert de bal door een tackle van achteren. Bierut probeert naar een medespeler te passen. Pacan heeft problemen om de bal te vangen. Musiał rent richting de bal. Musiał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 67%, FC Biała Tuchów 33%.
BvB Knurów - FC Biała Tuchów 0:9