Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Warszawa ŁKS Łebunia
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 24.1
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech speelt de bal door. Spyra rent richting de bal. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Bojas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zaręba zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Moszczyński de bal. Spyra is nu in balbezit. Spyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Szwech probeert naar een medespeler te passen. Moszczyński is nu in balbezit. Moszczyński geeft een hoge lob. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:1

18e minuut.
Mirski met een sublieme pass. Danielczak probeert de bal met de borst te controleren. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper geeft een lange en hoge pass. Grzybek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:2

34e minuut.
Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spyra de bal. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirski onderschept slim de pass. Mirski speelt de bal door. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Warszawa 66%, ŁKS Łebunia 34%.
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:3

53e minuut.
Lepper is nu in balbezit. Lepper passt de bal in één keer door. Spyra heeft problemen om de bal te vangen. Spyra schiet op doel. Bojas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Moszczyński onderschept slim de pass. Moszczyński passt de bal zonder na te denken. Spyra is nu in balbezit. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:4

60e minuut.
Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaręba rent richting de bal. Zaręba geeft een lange en hoge pass. Spyra rent richting de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:5

65e minuut.
Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mirski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak speelt de bal door. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Maśnik met een harde bal richting middenveld. Szwech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwech passt de bal met de wreef. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Warszawa 62%, ŁKS Łebunia 38%.
Spartak Warszawa - ŁKS Łebunia 0:5