Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarskie kaleki KGF KUTNOWSKI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc verovert de bal door een tackle van achteren. Szadołowicz rent richting de bal. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rusek is nu in balbezit. Przesór rent richting de bal. Przesór speelt de bal door. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szadołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szadołowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szadołowicz draait met de bal, schiet en ... Daar is Hanusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węglarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - KGF KUTNOWSKI 1:0

33e minuut.
Kurzok rent richting de bal. Szadołowicz onderschept slim de pass. Szadołowicz met een sublieme pass. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 42%, KGF KUTNOWSKI 58%.
Piłkarskie kaleki - KGF KUTNOWSKI 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Głodkowski de bal. Fojut verovert de bal door een tackle van achteren. Fojut met een sublieme pass. Banaszkiewicz is nu in balbezit. Banaszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Koszyc verovert de bal door een tackle van achteren. Przesór rent richting de bal. Przesór passt de bal met de wreef. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zwarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Szteter bereikt de bal nog maar net als eerste. Szteter geeft een hoge lob. Kurzok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hanusiak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - KGF KUTNOWSKI 2:0

87e minuut.
Obolewicz passt de bal met de wreef. Przesór is nu in balbezit. Przesór passt de bal met de wreef. Niedorobek is nu in balbezit. Niedorobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - KGF KUTNOWSKI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 56%, KGF KUTNOWSKI 44%.
Piłkarskie kaleki - KGF KUTNOWSKI 2:1