Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Starachowice Lech Poznański
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Łoszek passt de bal met de wreef. Betliński is nu in balbezit. Betliński passt de bal in één keer door. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pyż geeft de bal voor. Inworp. Baj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztoczański rent richting de bal. Roztoczański geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - Lech Poznański 1:0

16e minuut.
Baj kopt de bal weg. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszek rent richting de bal. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż probeert naar een medespeler te passen. Betliński speelt de bal door. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Grzybczyk passt de bal met de wreef. Aranowski is nu in balbezit. Chodoń is nu in balbezit. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Starachowice - Lech Poznański 1:1

39e minuut.
Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jojko verovert de bal door een tackle van achteren. Jojko passt de bal in één keer door. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 63%, Lech Poznański 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Starachowice - Lech Poznański 1:1

53e minuut.
Brzoza is nu in balbezit. Roztoczański is nu in balbezit. Roztoczański passt de bal met de wreef. Łoszek rent richting de bal. Łoszek haalt uit met een fantastische trap. Łobodziński bokst de bal weg.

64e minuut.
Baj rent richting de bal. Brzoza rent richting de bal. Baj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzoza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

81e minuut.
Doeltrap. Łobodziński met een harde bal richting middenveld. Chodoń controleert de bal met de borst. Roztoczański is nu in balbezit. Roztoczański schiet op doel. Łobodziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 50%, Lech Poznański 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Starachowice - Lech Poznański 1:1