Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BvB Knurów Lech Poznański
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Aranowski is nu in balbezit. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski passt de bal in één keer door. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Siódmiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betliński rent richting de bal. Betliński passt de bal zonder na te denken. Brzoza rent richting de bal. Brzoza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Siódmiak met de inworp. Betliński is nu in balbezit. Betliński passt de bal met de wreef. Brzoza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kaczmarek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zątek de bal. Brzoza is nu in balbezit. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kembrowski met een sublieme pass. Grzybczyk speelt de bal door. Aranowski rent richting de bal. Aranowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grzybczyk passt de bal met de wreef. Betliński speelt de bal door. Aranowski rent richting de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Bogusławski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - Lech Poznański 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 65%, Lech Poznański 35%.
BvB Knurów - Lech Poznański 0:1

54e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. Betliński onderschept slim de pass. Betliński speelt de bal door. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. Grzybczyk onderschept slim de pass. Grzybczyk probeert naar een medespeler te passen. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Brzoza passt de bal zonder na te denken. Betliński is nu in balbezit. Betliński passt de bal in één keer door. Aranowski rent richting de bal. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kotorowski speelt de bal door. Betliński rent richting de bal. Betliński passt de bal zonder na te denken. Aranowski rent richting de bal. Aranowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk kan de bal niet met de borst controleren. Grzybczyk passt de bal met de wreef. Aranowski rent richting de bal. Aranowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk met een sublieme pass. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Betliński heeft problemen om de bal te vangen. Betliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Pacan de bal. Aranowski rent richting de bal. Aranowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - Lech Poznański 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 56%, Lech Poznański 44%.
BvB Knurów - Lech Poznański 0:2