Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lech Poznański BvB Knurów
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Kaczmarek is nu in balbezit. Betliński onderschept slim de pass. Betliński probeert naar een medespeler te passen. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Kazimierczak geeft een hoge lob. Inworp. Kotorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betliński rent richting de bal. Betliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kotorowski is nu in balbezit. Kotorowski met een sublieme pass. Kembrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Pacan de bal. Żyrkowski is nu in balbezit. Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Betliński. Kaczmarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wężowiecki met een snel genomen vrije trap. Zątek controleert de bal met de borst. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Sklarek verovert de bal door een tackle van achteren. Sklarek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Brzoza probeert naar een medespeler te passen. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek begaat een overtreding. Kaczmarek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kembrowski met een sublieme pass. Grzybczyk is nu in balbezit. Grzybczyk geeft de bal voor. Aranowski heeft problemen om de bal te vangen. Aranowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kembrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kaczmarek probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sklarek. Sklarek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznański 35%, BvB Knurów 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lech Poznański - BvB Knurów 0:0

60e minuut.
Brzoza probeert naar een medespeler te passen. Pyż rent richting de bal. Sapek maakt een afschuwelijke overtreding. Sapek krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siódmiak met een snelle inworp. Betliński rent richting de bal. Betliński geeft een hoge lob. Aranowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kaczmarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

84e minuut.
Sapek rent richting de bal. Pyż onderschept slim de pass. Pyż passt de bal zonder na te denken. Aranowski is nu in balbezit. Aranowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lech Poznański - BvB Knurów 1:0

86e minuut.
Aranowski is nu in balbezit. Kembrowski met een sublieme pass. Aranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranowski haalt uit met een fantastische trap. Bogusławski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lech Poznański 30%, BvB Knurów 70%.
Lech Poznański - BvB Knurów 1:0