Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarskie kaleki ŁKS Łebunia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 25.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Koszyc probeert naar een medespeler te passen. Węglarz rent richting de bal. Węglarz met een sublieme pass. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 0:1

9e minuut.
Gorczyński is nu in balbezit. Gorczyński passt de bal zonder na te denken. Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Fojut speelt de bal door. Węglarz rent richting de bal. Met opzet legt Kwasiborski zijn tegenspeler op de grond. Kwasiborski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Gliński geeft de bal voor. Madej probeert de bal aan de voet te houden. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszkiewicz schiet op doel. Maśnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:1

13e minuut.
Rusek geeft een hoge lob. Koszyc is nu in balbezit. Spyra begaat een overtreding. Spyra krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Koszyc de bal. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper passt de bal met de wreef. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:2

23e minuut.
Fojut rent richting de bal. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau passt de bal zonder na te denken. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zaręba is nu in balbezit. Rusek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaręba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaręba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obolewicz kopt de bal weg. Zwarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spyra probeert de bal met de borst te controleren. Paal! Zwarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 59%, ŁKS Łebunia 41%.
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:3

51e minuut.
Gorzkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rathnau rent richting de bal. Rathnau geeft een lange en hoge pass. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moszczyński geeft een hoge lob. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Zwarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:4

69e minuut.
Koszyc rent richting de bal. Rathnau verovert de bal door een tackle van achteren. Rathnau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spyra de bal. Spyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Madej is nu in balbezit. Madej geeft een lange en hoge pass. Rathnau kopt de bal weg. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:5

85e minuut.
Moszczyński is nu in balbezit. Moszczyński speelt de bal door. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra passt de bal met de wreef. Obolewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 58%, ŁKS Łebunia 42%.
Piłkarskie kaleki - ŁKS Łebunia 1:6