Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Starachowice MLO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jojko begaat een overtreding. Słoniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niespodziński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sobota de bal. Słoniak is nu in balbezit. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sajdak met een snelle inworp. Klungelig pakt Słoniak de bal. Roztoczański is nu in balbezit. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak draait met de bal, schiet en ... Barczeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Chodoń geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słoniak rent richting de bal. Słoniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Słoniak is nu in balbezit. Jojko onderschept slim de pass. Sobota rent richting de bal. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak onderschept slim de pass. Słoniak met een sublieme pass. Sobota is nu in balbezit. Sobota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 74%, MLO 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKS Starachowice - MLO 0:0

57e minuut.
Skup passt de bal in één keer door. Jojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Niespodziński begaat een overtreding. Jojko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jojko kan niet meer verder spelen. Jaromin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Niespodziński kopt de bal weg. Chodoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota is nu in balbezit. Sobota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lizak met een snelle inworp. Niespodziński geeft een lange en hoge pass. Sajdak kopt de bal weg. Sobota rent richting de bal. Sobota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sobota schiet op doel. Klungelig pakt Jaromin de bal. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak haalt uit met een fantastische trap. Barczeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - MLO 0:1

76e minuut.
Skup rent richting de bal. Skup passt de bal in één keer door. Słoniak met een sublieme pass. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jaromin is nu in balbezit. Niespodziński is nu in balbezit. Niespodziński speelt de bal door. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota schiet op doel. Barczeski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Przygocki kopt de bal weg. Jaromin heeft problemen om de bal te vangen. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 62%, MLO 38%.
SKS Starachowice - MLO 0:1
MLO