Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biała Tuchów SKS Starachowice
352-pierwsza Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
32 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Studen rent richting de bal. Studen met een sublieme pass. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał schiet op doel. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 1:0

8e minuut.
Chodoń rent richting de bal. Zhukov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhukov passt de bal zonder na te denken. Musiał rent richting de bal. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 2:0

8e minuut.
Łoszek met een sublieme pass. Roztoczański rent richting de bal. Met opzet legt Zhukov zijn tegenspeler op de grond. Zhukov krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Modrzejewski de bal. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier geeft een hoge lob. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bierut onderschept slim de pass. Bierut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zhukov de bal. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 3:0

20e minuut.
Bierut verovert de bal door een tackle van achteren. Bierut probeert naar een medespeler te passen. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov schiet op doel. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Chodoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiał draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hapka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Studen neemt de hoekschop. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Musiał passt de bal zonder na te denken. Machaj rent richting de bal. Zhukov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhukov draait met de bal, schiet en ... Barczeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 4:0

24e minuut.
Łoszek probeert naar een medespeler te passen. Roztoczański heeft problemen om de bal te vangen. Zhukov onderschept slim de pass. Zhukov haalt uit met een fantastische trap. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov onderschept slim de pass. Zhukov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 5:0

28e minuut.
Przygocki heeft problemen om de bal te vangen. Studen is nu in balbezit. Studen speelt de bal door. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 6:0

33e minuut.
Machaj trapt de bal weg. Gil kopt de bal weg. Daar is Hapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gil probeert naar een medespeler te passen. Hapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hapka geeft de bal voor. Musiał is nu in balbezit. Musiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 26%, SKS Starachowice 74%.
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 6:0

47e minuut.
Gil geeft een lange en hoge pass. Daar is Półtorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhukov is nu in balbezit. Zhukov haalt uit met een fantastische trap. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 7:0

50e minuut.
Roztoczański kopt de bal weg. Modrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przygocki verovert de bal door een tackle van achteren. Przygocki draait met de bal, schiet en ... Klisiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 7:1

54e minuut.
Musiał verovert de bal door een tackle van achteren. Musiał geeft een hoge lob. Klungelig pakt Półtorak de bal. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bierut rent richting de bal. Bierut passt de bal in één keer door. Zhukov rent richting de bal. Zhukov schiet op doel. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 8:1

63e minuut.
Hapka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Studen met de inworp. Bierut rent richting de bal. Bierut haalt uit met een fantastische trap. Barczeski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zając komt het veld opgelopen. Gramczewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Zając rent richting de bal. Zając met een sublieme pass. Zhukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhukov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 9:1

79e minuut.
Inworp. Rygorowicz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Jojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Studen geeft een lange en hoge pass. Zhukov rent richting de bal. Zhukov draait met de bal, schiet en ... Barczeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 10:1

82e minuut.
Łoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygorowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rygorowicz met een sublieme pass. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Stier rent richting de bal. Gil met een sublieme pass. Zając speelt de bal door. Zhukov rent richting de bal. Zhukov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biała Tuchów 34%, SKS Starachowice 66%.
FC Biała Tuchów - SKS Starachowice 10:1