Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BvB Knurów KGF KUTNOWSKI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Apacz heeft problemen om de bal te vangen. Apacz geeft een hoge lob. Fechner heeft problemen om de bal te vangen. Zątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - KGF KUTNOWSKI 1:0

38e minuut.
Kazimierczak probeert naar een medespeler te passen. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek passt de bal met de wreef. Przesór bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Żyrkowski geeft de bal voor. Głodkowski rent richting de bal. Głodkowski geeft een lange en hoge pass. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek draait met de bal, schiet en ... Bogusławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 36%, KGF KUTNOWSKI 64%.
BvB Knurów - KGF KUTNOWSKI 1:0

51e minuut.
Przesór is nu in balbezit. Kembrowski maakt een afschuwelijke overtreding. Przesór raakt geblesseerd tijdens het duel. Kembrowski probeert naar een medespeler te passen. Głodkowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pacan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sklarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklarek schiet op doel. Martyniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - KGF KUTNOWSKI 2:0

56e minuut.
Klungelig pakt Zątek de bal. Sklarek rent richting de bal. Zątek is nu in balbezit. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Niedorobek rent richting de bal. Klungelig pakt Przesór de bal. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesór rent richting de bal. Przesór haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Fechner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szmuc rent richting de bal. Szmuc geeft de bal voor. Gronek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Apacz is nu in balbezit. Apacz met een sublieme pass. Sklarek rent richting de bal. Sklarek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gronek geeft de bal voor. Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodkowski geeft de bal voor. Przesór is nu in balbezit. Przesór haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sklarek speelt de bal door. Zątek is nu in balbezit. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Zątek verovert de bal door een tackle van achteren. Zątek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BvB Knurów - KGF KUTNOWSKI 3:0

79e minuut.
Szmuc met de inworp. Głodkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski met een sublieme pass. Przesór rent richting de bal. Przesór schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kaczmarek rent richting de bal. Przesór verovert de bal door een tackle van achteren. Przesór passt de bal zonder na te denken. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kazimierczak met de inworp. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski passt de bal zonder na te denken. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek geeft de bal voor. Martyniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BvB Knurów 35%, KGF KUTNOWSKI 65%.
BvB Knurów - KGF KUTNOWSKI 3:0