Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MLO Piłkarskie kaleki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Hryciuk geeft een lange en hoge pass. Sobota kopt de bal weg. Obolewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota verovert de bal door een tackle van achteren. Sobota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MLO - Piłkarskie kaleki 1:0

24e minuut.
Hryciuk kopt de bal weg. Niespodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niespodziński speelt de bal door. Słoniak is nu in balbezit. Słoniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Koszyc passt de bal zonder na te denken. Sajdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajdak probeert naar een medespeler te passen. Sobota rent richting de bal. Sobota draait met de bal, schiet en ... Zwarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLO 56%, Piłkarskie kaleki 44%.
MLO - Piłkarskie kaleki 1:0

55e minuut.
Szalus geeft de bal voor. Hryciuk kan de bal niet met de borst controleren. Węglarz is nu in balbezit. Stokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stokowski probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rusek rent richting de bal. Sajdak onderschept slim de pass. Sajdak probeert naar een medespeler te passen. Sobota heeft problemen om de bal te vangen. Sobota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MLO - Piłkarskie kaleki 2:0

61e minuut.
Szalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszyc passt de bal in één keer door. Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Szóstakowski trapt de bal weg van het doel. Słoniak kopt de bal weg. Stokowski probeert naar een medespeler te passen. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Niespodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizak geeft een lange en hoge pass. Słoniak rent richting de bal. Słoniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLO - Piłkarskie kaleki 3:0

82e minuut.
Fojut is nu in balbezit. Fojut passt de bal in één keer door. Koszyc is nu in balbezit. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLO 46%, Piłkarskie kaleki 54%.
MLO - Piłkarskie kaleki 3:0
MLO