Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piłkarskie kaleki MLO
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Sajdak is nu in balbezit. Sajdak geeft de bal voor. Koszyc rent richting de bal. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak schiet op doel. Zwarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Fojut rent richting de bal. Fojut speelt de bal door. Stokowski speelt de bal door. Sobota bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Sobota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słoniak rent richting de bal. Sobota is nu in balbezit. Słoniak rent richting de bal. Słoniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sobota is nu in balbezit. Sobota draait met de bal, schiet en ... Zwarra bokst de bal weg. Daar is Koszyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piłkarskie kaleki - MLO 0:1

32e minuut.
Klungelig pakt Niespodziński de bal. Gorczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński passt de bal zonder na te denken. Banaszkiewicz rent richting de bal. Banaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 51%, MLO 49%.
Piłkarskie kaleki - MLO 0:1

52e minuut.
Bakuła probeert naar een medespeler te passen. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niespodziński is nu in balbezit. Gorczyński rent richting de bal. Gorczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorczyński rent richting de bal. Stokowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stokowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Bałaban onderschept slim de pass. Banaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bałaban. Bałaban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piłkarskie kaleki 45%, MLO 55%.
Piłkarskie kaleki - MLO 0:1
MLO