Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Starachowice ŁKS Łebunia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
weak Passen weak
hopeless Verdedigen weak


12e minuut.
Klungelig pakt Łoszek de bal. Konkel rent richting de bal. Łoszek onderschept slim de pass. Łoszek draait met de bal, schiet en ... Maśnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 1:0

18e minuut.
Daar is Rathnau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztoczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczański passt de bal in één keer door. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chodoń onderschept slim de pass. Chodoń met een sublieme pass. Lepper speelt de bal door. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 1:1

28e minuut.
Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Lepper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machaj de bal. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Barczeski bokst de bal weg. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 1:2

41e minuut.
Rathnau met de inworp. Zaręba met een sublieme pass. Spyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra draait met de bal, schiet en ... Barczeski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 43%, ŁKS Łebunia 57%.
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 1:3

55e minuut.
Rathnau rent richting de bal. Rathnau passt de bal met de wreef. Łoszek is nu in balbezit. Łoszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 2:3

58e minuut.
Chodoń is nu in balbezit. Kwasiborski is nu in balbezit. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. Barczeski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Madej geeft de bal voor. Hapka is nu in balbezit. Hapka geeft de bal voor. Spyra is nu in balbezit. Spyra haalt uit met een fantastische trap. Barczeski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski passt de bal met de wreef. Chodoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 2:4

78e minuut.
Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Spyra rent richting de bal. Spyra schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Lepper geeft een hoge lob. Daar is Machaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyra is nu in balbezit. Spyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Starachowice 55%, ŁKS Łebunia 45%.
SKS Starachowice - ŁKS Łebunia 2:5