Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United of Manchester FC torcidaksg
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Drohojowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banucha is nu in balbezit. Banucha passt de bal zonder na te denken. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap. Pawluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuciel rent richting de bal. Kuciel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bugdoł geeft de bal voor. Krzos rent richting de bal. Krzos speelt de bal door. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - torcidaksg 1:0

10e minuut.
Deja onderschept slim de pass. Nazderko met een sublieme pass. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski schiet op doel. Dzierżyński probeert de bal aan de voet te houden. Pycia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski haalt uit met een fantastische trap. Pycia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - torcidaksg 2:0

13e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski speelt de bal door. Kuciel rent richting de bal. Kuciel schiet op doel. Pawluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - torcidaksg 2:1

24e minuut.
Banucha rent richting de bal. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka rent richting de bal. Gałązka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Nazderko met een sublieme pass. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grot haalt uit met een fantastische trap. Pycia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - torcidaksg 3:1

33e minuut.
Banucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Banucha met een sublieme pass. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Nazderko speelt de bal door. Klungelig pakt Jurkowski de bal. Jurkowski speelt de bal door. Gałązka rent richting de bal. Gałązka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - torcidaksg 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester FC 47%, torcidaksg 53%.
United of Manchester FC - torcidaksg 4:1

53e minuut.
Banucha is nu in balbezit. Gałązka rent richting de bal. Gałązka speelt de bal door. Grot is nu in balbezit. Grot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka passt de bal zonder na te denken. Kossakowski rent richting de bal. Grot is nu in balbezit. Grot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grot met een sublieme pass. Dzierżyński rent richting de bal. Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - torcidaksg 5:1

79e minuut.
Banucha probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szydłowski speelt de bal door. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalewski met een sublieme pass. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester FC 33%, torcidaksg 67%.
United of Manchester FC - torcidaksg 5:1