Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS POLNA Promil Klimontów
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


10e minuut.
Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rózga. Rózga krijgt een gele kaart. Augustynowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Augustynowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Tłusty met een sublieme pass. Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS POLNA - Promil Klimontów 0:1

24e minuut.
Łyżwiński is nu in balbezit. Augustynowicz onderschept slim de pass. Augustynowicz passt de bal met de wreef. Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Waśko is nu in balbezit. Chlebowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Protasiewicz. Protasiewicz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski geeft een hoge lob. Gutmański probeert de bal aan de voet te houden. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS POLNA 43%, Promil Klimontów 57%.
KTS POLNA - Promil Klimontów 0:1

64e minuut.
Rózga met een snelle inworp. Sobociński controleert de bal met de borst. Cugowski met een sublieme pass. Kasprowicz is nu in balbezit. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Augustynowicz rent richting de bal. Augustynowicz probeert naar een medespeler te passen. Kalinowski is nu in balbezit. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KTS POLNA - Promil Klimontów 0:2

83e minuut.
Sobociński speelt de bal door. Protasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiewicz speelt de bal door. Kasprowicz rent richting de bal. Kasprowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS POLNA 56%, Promil Klimontów 44%.
KTS POLNA - Promil Klimontów 0:2