Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcdamian regge
Normal Tactiek Super
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Tokaç speelt de bal door. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Việt Tiến geeft een hoge lob. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena passt de bal zonder na te denken. Stojan rent richting de bal. Stojan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcdamian - regge 0:1

34e minuut.
Vega Mena probeert naar een medespeler te passen. Stojan is nu in balbezit. Stojan passt de bal zonder na te denken. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdamian - regge 0:2

36e minuut.
Valesi onderschept slim de pass. Valesi probeert naar een medespeler te passen. Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojan draait met de bal, schiet en ... Karpacz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç passt de bal in één keer door. Pacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Mena onderschept slim de pass. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdamian - regge 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdamian 53%, regge 47%.
fcdamian - regge 0:3

63e minuut.
Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokaç passt de bal met de wreef. Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vega Mena geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tokaç met de inworp. Valesi is nu in balbezit. Valesi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Valesi met een sublieme pass. Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Vega Mena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdamian - regge 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdamian 51%, regge 49%.
fcdamian - regge 0:4