Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKS CHUWDU Promil Klimontów
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Sieradzki passt de bal in één keer door. Stęplowski rent richting de bal. Twarkowski is nu in balbezit. Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęplowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Derda met een sublieme pass. Tłusty rent richting de bal. Trerecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trerecki krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Miecugow onderschept slim de pass. Miecugow probeert naar een medespeler te passen. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wadas met een sublieme pass. Augustynowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartnik. Bartnik krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jordan trapt de bal weg van het doel. Derda kopt de bal weg. Tłusty is nu in balbezit. Trerecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trerecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cerber probeert naar een medespeler te passen. Stęplowski heeft problemen om de bal te vangen. Twarkowski is nu in balbezit. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS CHUWDU 50%, Promil Klimontów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CKS CHUWDU - Promil Klimontów 0:0

72e minuut.
Tłusty heeft problemen om de bal te vangen. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stęplowski de bal. Stęplowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cugowski probeert naar een medespeler te passen. Sieradzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki met een sublieme pass. Augustynowicz rent richting de bal. Augustynowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS CHUWDU - Promil Klimontów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS CHUWDU 70%, Promil Klimontów 30%.
CKS CHUWDU - Promil Klimontów 0:1