Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promil Klimontów CKS CHUWDU
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Miecugow heeft problemen om de bal te vangen. Augustynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miecugow verovert de bal door een tackle van achteren. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Twarkowski is nu in balbezit. Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęplowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - CKS CHUWDU 1:0

40e minuut.
Miecugow onderschept slim de pass. Tłusty rent richting de bal. Miecugow begaat een overtreding. Miecugow krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Miecugow bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustynowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miecugow raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 35%, CKS CHUWDU 65%.
Promil Klimontów - CKS CHUWDU 1:0

48e minuut.
Twarkowski rent richting de bal. Stęplowski onderschept slim de pass. Kubatek is nu in balbezit. Augustynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dziubański met een harde bal richting middenveld. Cerber kopt de bal weg. Miecugow probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Augustynowicz is nu in balbezit. Augustynowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Stęplowski rent richting de bal. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Augustynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kubatek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gawrysiak geeft een hoge lob. Inworp. Figurski met een snelle inworp. Derda is nu in balbezit. Derda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 41%, CKS CHUWDU 59%.
Promil Klimontów - CKS CHUWDU 1:0