Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United of Manchester FC DiiL FC
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gacula kopt de bal weg. Inworp. Krzos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grot geeft een lange en hoge pass. Gałązka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grot passt de bal in één keer door. Kossakowski is nu in balbezit. Kossakowski draait met de bal, schiet en ... Olejnicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - DiiL FC 1:0

16e minuut.
Krasiński is nu in balbezit. Nazderko onderschept slim de pass. Nazderko speelt de bal door. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nazderko rent richting de bal. Nazderko passt de bal zonder na te denken. Grot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grot onderschept slim de pass. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski schiet op doel. Olejnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - DiiL FC 2:0

25e minuut.
Stańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Komorkiewicz de bal. Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Grot rent richting de bal. Gałązka is nu in balbezit. Komorkiewicz is nu in balbezit. Gałązka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałązka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczak geeft een hoge lob. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielec rent richting de bal. Bielec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nazderko verovert de bal door een tackle van achteren. Nazderko met een sublieme pass. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - DiiL FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester FC 46%, DiiL FC 54%.
United of Manchester FC - DiiL FC 3:0

46e minuut.
Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kossakowski passt de bal in één keer door. Gałązka is nu in balbezit. Gałązka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Stańczak verovert de bal door een tackle van achteren. Stańczak passt de bal in één keer door. Bielec rent richting de bal. Krasiński is nu in balbezit. Krasiński draait met de bal, schiet en ... Pawluk bokst de bal weg.

59e minuut.
Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka draait met de bal, schiet en ... Gacula kopt de bal weg. Grot is nu in balbezit. Grot draait met de bal, schiet en ... Olejnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Grot is nu in balbezit. Grot probeert naar een medespeler te passen. Hanusz is nu in balbezit. Kossakowski onderschept slim de pass. Kossakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United of Manchester FC - DiiL FC 4:0

79e minuut.
Grot is nu in balbezit. Pilarski rent richting de bal. Grot verovert de bal door een tackle van achteren. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United of Manchester FC 48%, DiiL FC 52%.
United of Manchester FC - DiiL FC 4:0