Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torcidaksg regge
Normal Tactiek Super
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Drohojowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski geeft een lange en hoge pass. Zalewski is nu in balbezit. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - regge 1:0

26e minuut.
Tokaç met de inworp. Valesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valesi probeert naar een medespeler te passen. Stojan is nu in balbezit. Stojan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Drohojowski rent richting de bal. Drohojowski geeft een hoge lob. Sapateado is nu in balbezit. Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dzierżyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Tiến zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Stojan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 53%, regge 47%.
torcidaksg - regge 1:0

55e minuut.
Jarzembowski passt de bal zonder na te denken. Zalewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Tiến. Việt Tiến krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Żywanowski passt de bal in één keer door. Drohojowski rent richting de bal. Vakalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drohojowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drohojowski kan niet meer verder spelen. Rduch komt het veld opgelopen. Kaczmarczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sapateado heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski rent richting de bal. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Banucha passt de bal zonder na te denken. Kuciel rent richting de bal. Kuciel met een sublieme pass. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 51%, regge 49%.
torcidaksg - regge 1:0