Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KTS POLNA CKS CHUWDU
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Złotnicki kopt de bal weg. Rózga heeft problemen om de bal te vangen. Derda is nu in balbezit. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Twarkowski onderschept slim de pass. Derda is nu in balbezit. Rózga begaat een overtreding. Rózga krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tracz met een sublieme pass. Twarkowski kopt de bal weg. Rózga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derda rent richting de bal. Derda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Twarkowski is nu in balbezit. Protasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chajdas met een sublieme pass. Sobociński is nu in balbezit. Sobociński draait met de bal, schiet en ... Kapucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Twarkowski is nu in balbezit. Protasiewicz is nu in balbezit. Miecugow schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miecugow krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Protasiewicz rent richting de bal. Twarkowski is nu in balbezit. Protasiewicz onderschept slim de pass. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KTS POLNA - CKS CHUWDU 1:0

40e minuut.
Łyżwiński is nu in balbezit. Morda is nu in balbezit. Morda passt de bal zonder na te denken. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS POLNA 60%, CKS CHUWDU 40%.
KTS POLNA - CKS CHUWDU 1:0

63e minuut.
Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski geeft de bal voor. Kuliński rent richting de bal. Kuliński haalt uit met een fantastische trap. Kapucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Miecugow met een snelle inworp. Klungelig pakt Wadas de bal. Wadas geeft de bal voor. Figurski rent richting de bal. Figurski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Złotnicki kopt de bal weg. Derda is nu in balbezit. Derda speelt de bal door. Morda rent richting de bal. Morda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Derda is nu in balbezit. Derda schiet op doel. Klungelig pakt Karkoszka de bal. Morda is nu in balbezit. Morda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KTS POLNA 60%, CKS CHUWDU 40%.
KTS POLNA - CKS CHUWDU 1:0