Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promil Klimontów DiiL FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gacula rent richting de bal. Sieradzki onderschept slim de pass. Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Sieradzki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Mikulicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerber is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stańczak. Stańczak krijgt een gele kaart. Cerber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Chlebowski heeft problemen om de bal te vangen. Krasiński is nu in balbezit. Cugowski is nu in balbezit. Krasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Przytuła met de inworp. Krasiński rent richting de bal. Krasiński schiet op doel. Bielec krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szuba kan de bal niet met de borst controleren. Dziubański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - DiiL FC 0:1

37e minuut.
Mikulicz probeert de bal aan de voet te houden. Cerber rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mikulicz ... Strafschop! Mikulicz krijgt een gele kaart. Cerber raakt geblesseerd tijdens het duel. Augustynowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gawrysiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilarski de bal. Gacula rent richting de bal. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 60%, DiiL FC 40%.
Promil Klimontów - DiiL FC 0:1

58e minuut.
Przytuła is nu in balbezit. Przytuła passt de bal in één keer door. Daar is Bielec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński rent richting de bal. Krasiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bielec rent richting de bal. Bielec draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przytuła neemt de hoekschop. Dziubański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cerber passt de bal zonder na te denken. Augustynowicz rent richting de bal. Augustynowicz passt de bal in één keer door. Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pilarski is nu in balbezit. Chlebowski onderschept slim de pass. Chlebowski probeert naar een medespeler te passen. Bielec rent richting de bal. Bielec schiet op doel. Dziubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - DiiL FC 0:2

88e minuut.
Cyra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krasiński de bal. Bielec rent richting de bal. Bielec haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gawrysiak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - DiiL FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 58%, DiiL FC 42%.
Promil Klimontów - DiiL FC 0:3