Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
regge KTS POLNA
Super Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Việt Tiến passt de bal met de wreef. Vega Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutmański. Vega Mena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Việt Tiến komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
regge - KTS POLNA 1:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Kalinowski de bal onder controle te krijgen. Gutmański is nu in balbezit. Vega Mena onderschept slim de pass. Vega Mena draait met de bal, schiet en ... Tracz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Chajdas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Tiến met een snelle inworp. Valesi rent richting de bal. Valesi geeft de bal voor. Tracz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
regge - KTS POLNA 2:0

32e minuut.
Vega Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas rent richting de bal. Vega Mena begaat een overtreding. Vega Mena krijgt een gele kaart. Chajdas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chajdas kan niet meer verder spelen. Potoczak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinowski met een sublieme pass. Karkoszka is nu in balbezit. Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena draait met de bal, schiet en ... Tracz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regge 43%, KTS POLNA 57%.
regge - KTS POLNA 2:0

62e minuut.
Việt Tiến rent richting de bal. Việt Tiến geeft de bal voor. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena schiet op doel. Tracz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
regge - KTS POLNA 3:0

71e minuut.
Tracz met een harde bal richting middenveld. Tokaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Potoczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Potoczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tokaç raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tokaç kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regge 49%, KTS POLNA 51%.
regge - KTS POLNA 3:0