Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torcidaksg CKS CHUWDU
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Banucha speelt de bal door. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski passt de bal met de wreef. Kuciel rent richting de bal. Kuciel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Żywanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarczak is nu in balbezit. Derda is nu in balbezit. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Miecugow is nu in balbezit. Miecugow passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuciel de bal. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Jordan rent richting de bal. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarzembowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banucha komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - CKS CHUWDU 1:0

20e minuut.
Jarzembowski speelt de bal door. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel haalt uit met een fantastische trap. Kubatek probeert de bal aan de voet te houden. Kapucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - CKS CHUWDU 2:0

24e minuut.
Drohojowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzembowski geeft een hoge lob. Zalewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel schiet op doel. Kapucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jarzembowski rent richting de bal. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski geeft een hoge lob. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pycia probeert naar een medespeler te passen. Jarzembowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jordan de bal onder controle te krijgen. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Twarkowski heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski met een sublieme pass. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - CKS CHUWDU 3:0

39e minuut.
Derda geeft een lange en hoge pass. Jarzembowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Twarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 33%, CKS CHUWDU 67%.
torcidaksg - CKS CHUWDU 3:0

51e minuut.
Inworp. Wadas met een snelle inworp. Derda rent richting de bal. Derda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Figurski de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jordan probeert naar een medespeler te passen. Miecugow rent richting de bal. Miecugow passt de bal zonder na te denken. Derda rent richting de bal. Derda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Kuciel draait met de bal, schiet en ... Kapucha met een sublieme pass. Klungelig pakt Twarkowski de bal. Kuciel onderschept slim de pass. Kuciel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bartnik speelt de bal door. Wadas rent richting de bal. Wadas geeft een lange en hoge pass. Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Twarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarkowski geeft een lange en hoge pass. Rycha kopt de bal weg. Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trerecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Żywanowski geeft de bal voor. Inworp. Figurski met een snelle inworp. Derda is nu in balbezit. Derda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 59%, CKS CHUWDU 41%.
torcidaksg - CKS CHUWDU 3:0