Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promil Klimontów fcdamian
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Augustynowicz onderschept slim de pass. Augustynowicz met een sublieme pass. Lulek is nu in balbezit. Stęplowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stęplowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Cugowski passt de bal in één keer door. Szuba speelt de bal door. Stępiuk is nu in balbezit. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - fcdamian 0:1

18e minuut.
Augustynowicz met een snelle inworp. Klungelig pakt Cerber de bal. Kuska is nu in balbezit. Cerber onderschept slim de pass. Cerber geeft de bal voor. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski geeft een lange en hoge pass. Stęplowski kopt de bal weg. Cerber is nu in balbezit. Cerber haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Herman onderschept slim de pass. Stępiuk rent richting de bal. Herman is nu in balbezit. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Klungelig pakt Chlebowski de bal. Herman rent richting de bal. Sasin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stępiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stępiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - fcdamian 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 49%, fcdamian 51%.
Promil Klimontów - fcdamian 0:2

63e minuut.
Przybysz geeft een hoge lob. Cerber kopt de bal weg. Cugowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Stęplowski de bal. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - fcdamian 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 45%, fcdamian 55%.
Promil Klimontów - fcdamian 1:2