Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcdamian Promil Klimontów
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


27e minuut.
Cugowski geeft een lange en hoge pass. Tłusty kopt de bal weg. Kuska rent richting de bal. Augustynowicz onderschept slim de pass. Augustynowicz schiet op doel. Karpacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przybysz de bal. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Karpacz met een harde bal richting middenveld. Stępiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tłusty kopt de bal weg. Augustynowicz is nu in balbezit. Augustynowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcdamian - Promil Klimontów 0:1

42e minuut.
Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gawrysiak de bal onder controle te krijgen. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdamian 55%, Promil Klimontów 45%.
fcdamian - Promil Klimontów 0:1

85e minuut.
Chlebowski met een sublieme pass. Tłusty met een sublieme pass. Lulek rent richting de bal. Augustynowicz onderschept slim de pass. Augustynowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Karpacz met een sublieme pass. Stępiuk heeft problemen om de bal te vangen. Chlebowski is nu in balbezit. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcdamian 59%, Promil Klimontów 41%.
fcdamian - Promil Klimontów 0:1