Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torcidaksg KTS POLNA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Banucha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Karkoszka de bal onder controle te krijgen. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel schiet op doel. Tracz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Chajdas geeft een lange en hoge pass. Kasprowicz is nu in balbezit. Kasprowicz passt de bal zonder na te denken. Protasiewicz is nu in balbezit. Protasiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski rent richting de bal. Chajdas onderschept slim de pass. Kuciel onderschept slim de pass. Kuciel schiet op doel. Tracz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Karkoszka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drohojowski met de inworp. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuciel onderschept slim de pass. Kalinowski rent richting de bal. Jarzembowski is nu in balbezit. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 53%, KTS POLNA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torcidaksg - KTS POLNA 0:0

48e minuut.
Łyżwiński heeft problemen om de bal te vangen. Jarzembowski is nu in balbezit. Kalinowski is nu in balbezit. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chajdas rent richting de bal. Chajdas geeft de bal voor. Protasiewicz kopt de bal weg. Kasprowicz is nu in balbezit. Kasprowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Banucha heeft problemen om de bal te vangen. Banucha geeft een lange en hoge pass. Kuciel rent richting de bal. Kuciel draait met de bal, schiet en ... Tracz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - KTS POLNA 1:0

54e minuut.
Rózga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Banucha geeft de bal voor. Kalinowski kopt de bal weg. Daar is Łyżwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - KTS POLNA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 49%, KTS POLNA 51%.
torcidaksg - KTS POLNA 2:0