Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKS CHUWDU regge
Normal Tactiek Super
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 22
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Vakalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki is nu in balbezit. Marche begaat een overtreding. Trerecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Miecugow wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski met een sublieme pass. Derda rent richting de bal. Derda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS CHUWDU - regge 1:0

10e minuut.
Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valesi. Derda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derda wilt de vrije trap nemen. zhonghuan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Valesi probeert naar een medespeler te passen. Kubatek speelt de bal door. Wadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap. Kapucha bokst de bal weg. Stojan is nu in balbezit. Stojan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CKS CHUWDU - regge 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS CHUWDU 42%, regge 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CKS CHUWDU - regge 1:1

60e minuut.
Złotnicki rent richting de bal. Việt Tiến is nu in balbezit. Złotnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnicki geeft de bal voor. Derda kopt de bal weg. zhonghuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trerecki rent richting de bal. Trerecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS CHUWDU - regge 2:1

62e minuut.
Valesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derda. Valesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Marche zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stojan kopt de bal weg. Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jordan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega Mena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Valesi de bal. Valesi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Valesi speelt de bal door. Stojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojan passt de bal met de wreef. Vega Mena rent richting de bal. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Twarkowski probeert de bal met de borst te controleren. Việt Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Tiến probeert naar een medespeler te passen. Vega Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega Mena haalt uit met een fantastische trap. Kapucha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Vakalis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jordan de bal. Vega Mena is nu in balbezit. Vega Mena schiet op doel. Klungelig pakt Kubatek de bal. Kapucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS CHUWDU 42%, regge 58%.
CKS CHUWDU - regge 2:1