Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
torcidaksg Promil Klimontów
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pycia trapt de bal weg van het doel. Daar is Chlebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuciel rent richting de bal. Kuciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kuciel haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak is nu in balbezit. Gawrysiak geeft de bal voor. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarzembowski. Tłusty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tłusty zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cerber rent richting de bal. Cerber geeft een hoge lob. Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski draait met de bal, schiet en ... Pycia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jarzembowski speelt de bal door. Kuciel is nu in balbezit. Chlebowski begaat een overtreding. Chlebowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cugowski passt de bal in één keer door. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pycia speelt de bal door. Gawrysiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Augustynowicz de bal. Augustynowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
torcidaksg - Promil Klimontów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 77%, Promil Klimontów 23%.
torcidaksg - Promil Klimontów 0:1

54e minuut.
Sieradzki controleert de bal met de borst. Żywanowski onderschept slim de pass. Żywanowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuciel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Banucha speelt de bal door. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Augustynowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Drohojowski passt de bal met de wreef. Żywanowski is nu in balbezit. Żywanowski passt de bal zonder na te denken. Kuciel rent richting de bal. Kuciel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
torcidaksg - Promil Klimontów 1:1

71e minuut.
Augustynowicz met een sublieme pass. Stęplowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarzembowski. Jarzembowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: torcidaksg 65%, Promil Klimontów 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
torcidaksg - Promil Klimontów 1:1