Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promil Klimontów torcidaksg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


10e minuut.
Tłusty probeert de bal met de borst te controleren. Motyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Motyka passt de bal met de wreef. Kuciel rent richting de bal. Kuciel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - torcidaksg 0:1

13e minuut.
Kaczmarczak geeft een lange en hoge pass. Cerber bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerber geeft een lange en hoge pass. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kołodziński probeert naar een medespeler te passen. Chlebowski is nu in balbezit. Motyka onderschept slim de pass. Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cugowski rent richting de bal. Cugowski geeft een hoge lob. Bugdoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kuciel is nu in balbezit. Tłusty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel schiet op doel. Gawrysiak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - torcidaksg 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 40%, torcidaksg 60%.
Promil Klimontów - torcidaksg 0:2

47e minuut.
Cugowski is nu in balbezit. Cugowski passt de bal met de wreef. Zalewski rent richting de bal. Zalewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promil Klimontów - torcidaksg 0:3

68e minuut.
Daar is Chlebowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywanowski onderschept slim de pass. Żywanowski passt de bal in één keer door. Kuciel rent richting de bal. Kuciel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Motyka rent richting de bal. Motyka passt de bal zonder na te denken. Kuciel heeft problemen om de bal te vangen. Kuciel draait met de bal, schiet en ... Paal! Dziubański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Chlebowski onderschept slim de pass. Kaczmarczak onderschept slim de pass. Kaczmarczak speelt de bal door. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promil Klimontów 39%, torcidaksg 61%.
Promil Klimontów - torcidaksg 0:3