Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKS CHUWDU DiiL FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Pilarski is nu in balbezit. Derda verovert de bal door een tackle van achteren. Trerecki rent richting de bal. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS CHUWDU - DiiL FC 1:0

11e minuut.
Derda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morda komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Krasiński probeert de bal aan de voet te houden. Morda kopt de bal weg. Pilarski probeert de bal aan de voet te houden. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stańczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Figurski neemt de hoekschop. Miecugow krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Miecugow passt de bal zonder na te denken. Morda is nu in balbezit. Morda passt de bal zonder na te denken. Trerecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CKS CHUWDU - DiiL FC 2:0

23e minuut.
Twarkowski rent richting de bal. Twarkowski passt de bal met de wreef. Gacula rent richting de bal. Figurski onderschept slim de pass. Figurski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS CHUWDU 51%, DiiL FC 49%.
CKS CHUWDU - DiiL FC 2:0

48e minuut.
Olejnicki trapt de bal weg van het doel. Figurski rent richting de bal. Gacula begaat een overtreding. Gacula krijgt een gele kaart. Figurski raakt geblesseerd tijdens het duel. Twarkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trerecki is nu in balbezit. Trerecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figurski zal de hoekschop nemen. Wadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadas schiet op doel. Daar is Trerecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS CHUWDU - DiiL FC 3:0

65e minuut.
Kapucha trapt de bal weg. Stańczak speelt de bal door. Klungelig pakt Krasiński de bal. Bielec is nu in balbezit. Bielec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Hanusz passt de bal met de wreef. Pilarski heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Morda is nu in balbezit. Morda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Miecugow probeert naar een medespeler te passen. Twarkowski is nu in balbezit. Pilarski begaat een overtreding. Twarkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS CHUWDU 41%, DiiL FC 59%.
CKS CHUWDU - DiiL FC 3:0