Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Codee Hoży Doktorzy FC
Normal Tactiek norm def fix
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Słyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyguła is nu in balbezit. Słyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słyk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc probeert naar een medespeler te passen. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki onderschept slim de pass. Kopacki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pilip heeft problemen om de bal te vangen. Liński is nu in balbezit. Pilip begaat een overtreding. Pilip krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Liński kopt de bal weg. Jarmoluk is nu in balbezit. Stolc begaat een overtreding. Stolc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 70%, Hoży Doktorzy FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codee - Hoży Doktorzy FC 0:0

47e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Skrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki geeft de bal voor. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki draait met de bal, schiet en ... Bernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pilip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tomasek heeft problemen om de bal te vangen. Kopacki is nu in balbezit. Kopacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Hoży Doktorzy FC 0:1

60e minuut.
Zyguła geeft een lange en hoge pass. Tomasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasek geeft de bal voor. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Stolc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbacz probeert naar een medespeler te passen. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Codee - Hoży Doktorzy FC 1:1

72e minuut.
Raszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cieślewicz kopt de bal weg. Burzań controleert de bal met de borst. Pala onderschept slim de pass. Pala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 39%, Hoży Doktorzy FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codee - Hoży Doktorzy FC 1:1