Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zagłembie lubin Kyzian FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


32e minuut.
Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel haalt uit met een fantastische trap. Ząbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Kyzian FC 1:0

37e minuut.
Daszek kopt de bal weg. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztela rent richting de bal. Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neros heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zagłembie lubin - Kyzian FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zagłembie lubin 56%, Kyzian FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zagłembie lubin - Kyzian FC 1:1

48e minuut.
Szczuka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fetraś komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Alszer controleert de bal met de borst. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alszer. Alszer krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Weselik onderschept slim de pass. Weselik geeft een lange en hoge pass. Chałas rent richting de bal. Kulwiec onderschept slim de pass. Kulwiec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ilis de bal. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec schiet op doel. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zagłembie lubin 59%, Kyzian FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zagłembie lubin - Kyzian FC 1:1