Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muzyka Mackoo C.F
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Gozdalski geeft een hoge lob. Fremel heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon rent richting de bal. Szamszon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kopciński trapt de bal weg van het doel. Daar is Wielgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Cecot de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Kłos bokst de bal weg.

27e minuut.
Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywralski is nu in balbezit. Tywralski probeert naar een medespeler te passen. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Łyżwiński is nu in balbezit. Marcinkowski rent richting de bal. Met opzet legt Tywralski zijn tegenspeler op de grond. Tywralski krijgt een gele kaart. Marcinkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Przytuła zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Kopciński trapt de bal weg van het doel. Adamczuk kopt de bal weg. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muzyka 56%, Mackoo C.F 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muzyka - Mackoo C.F 0:0

51e minuut.
Adamczuk is nu in balbezit. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Trosiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Świerniak met een snelle inworp. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft een lange en hoge pass. Kopciński bokst de bal weg.

60e minuut.
Cecot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Przytuła maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marcinkowski rent richting de bal. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wielgo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazoń komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Przytuła heeft problemen om de bal te vangen. Tywralski onderschept slim de pass. Tywralski speelt de bal door. Daar is Cecot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tywralski rent richting de bal. Tywralski passt de bal in één keer door. Przytuła is nu in balbezit. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak schiet op doel. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Pyra onderschept slim de pass. Pyra met een sublieme pass. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon rent richting de bal. Szamszon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra passt de bal met de wreef. Fremel is nu in balbezit. Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski schiet op doel. Kopciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korycki neemt de hoekschop. Klungelig pakt Przytuła de bal. Przytuła haalt uit met een fantastische trap. Paal! Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel. Kopciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muzyka - Mackoo C.F 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muzyka 46%, Mackoo C.F 54%.
Muzyka - Mackoo C.F 0:1