Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batel tim Codee
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok speelt de bal door. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet verovert de bal door een tackle van achteren. Szeremet schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbacz met een snelle inworp. Słyk rent richting de bal. Słyk haalt uit met een fantastische trap. Widera kopt de bal weg. Kurdek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Widera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cieślewicz kopt de bal weg. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Codee 0:1

21e minuut.
Stolc speelt de bal door. Widera is nu in balbezit. Widera speelt de bal door. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz schiet op doel. Kurdek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Urbacz is nu in balbezit. Met opzet legt Tarantowicz zijn tegenspeler op de grond. Urbacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieślewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Połomski kopt de bal weg. Kurdek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Koźmiński is nu in balbezit. Słyk rent richting de bal. Słyk met een sublieme pass. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Widera onderschept slim de pass. Widera met een sublieme pass. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batel tim - Codee 1:1

38e minuut.
Słyk geeft een lange en hoge pass. Widera rent richting de bal. Widera passt de bal met de wreef. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Obłoczyński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stolc de bal onder controle te krijgen. Szeremet rent richting de bal. Krzyżok bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batel tim 59%, Codee 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batel tim - Codee 1:1

46e minuut.
Mikliński is nu in balbezit. Mikliński geeft een hoge lob. Inworp. Obłoczyński met een snelle inworp. Koźmiński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Inworp. Obłoczyński met de inworp. Szeremet geeft een lange en hoge pass. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Codee 2:1

56e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Koźmiński passt de bal in één keer door. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Stolc passt de bal met de wreef. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotopolski rent richting de bal. Słyk is nu in balbezit. Słyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Cieślewicz probeert naar een medespeler te passen. Obłoczyński is nu in balbezit. Obłoczyński speelt de bal door. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batel tim - Codee 2:2

88e minuut.
Kurach is nu in balbezit. Słyk rent richting de bal. Met opzet legt Kurach zijn tegenspeler op de grond. Kurach krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batel tim 57%, Codee 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batel tim - Codee 2:2