Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zagłembie lubin Mackoo C.F
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Przytuła de bal. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek met een sublieme pass. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel draait met de bal, schiet en ... Kłos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Mackoo C.F 1:0

4e minuut.
Inworp. Korczyński met een snelle inworp. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko verovert de bal door een tackle van achteren. Peszko geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korczyński met de inworp. Matusek geeft de bal voor. Kartofel springt en kopt de bal. Kłos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Mackoo C.F 2:0

12e minuut.
Peszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Korycki de bal. Korycki speelt de bal door. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Mackoo C.F 2:1

20e minuut.
Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Kartofel rent richting de bal. Kartofel schiet op doel. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Mackoo C.F 3:1

29e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon rent richting de bal. Szamszon passt de bal met de wreef. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Młynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek verovert de bal door een tackle van achteren. Matusek probeert naar een medespeler te passen. Kartofel rent richting de bal. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chałas met de inworp. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamszon speelt de bal door. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zagłembie lubin 52%, Mackoo C.F 48%.
zagłembie lubin - Mackoo C.F 3:1

75e minuut.
Korczyński is nu in balbezit. Korczyński geeft een hoge lob. Daar is Przytuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartofel rent richting de bal. Kartofel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Szamszon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peszko raakt geblesseerd tijdens het duel. Misztela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zagłembie lubin 53%, Mackoo C.F 47%.
zagłembie lubin - Mackoo C.F 3:1