Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muzyka Kyzian FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Pyra geeft een lange en hoge pass. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec onderschept slim de pass. Kulwiec draait met de bal, schiet en ... Kopciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muzyka - Kyzian FC 0:1

7e minuut.
Ciepierski kopt de bal weg. Daszek probeert de bal met de borst te controleren. Daszek passt de bal zonder na te denken. Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. Kopciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ilis onderschept slim de pass. Ilis passt de bal met de wreef. Trosiński rent richting de bal. Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki geeft de bal voor. Weselik heeft problemen om de bal te vangen. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Ząbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

44e minuut.
Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczuk passt de bal in één keer door. Daszek speelt de bal door. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muzyka 58%, Kyzian FC 42%.
Muzyka - Kyzian FC 0:1

50e minuut.
Tywralski met een sublieme pass. Adamczuk is nu in balbezit. Daszek verovert de bal door een tackle van achteren. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Weselik is nu in balbezit. Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk speelt de bal door. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk geeft een hoge lob. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot schiet op doel. Ząbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Tylas passt de bal zonder na te denken. Sak is nu in balbezit. Sak speelt de bal door. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Muzyka - Kyzian FC 1:1

76e minuut.
Kopciński trapt de bal weg van het doel. Romaniuk kopt de bal weg. Pyra heeft problemen om de bal te vangen. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muzyka 49%, Kyzian FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Muzyka - Kyzian FC 1:1