Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AsuSS Team Codee
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Kopertowski geeft de bal voor. Wojtyła probeert de bal aan de voet te houden. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz geeft een hoge lob. Tatarkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Weiher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kurz geeft de bal voor. Wojtyła rent richting de bal. Wojtyła passt de bal in één keer door. Meler heeft problemen om de bal te vangen. Meler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Paluch onderschept slim de pass. Paluch probeert naar een medespeler te passen. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler verovert de bal door een tackle van achteren. Meler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AsuSS Team 63%, Codee 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AsuSS Team - Codee 0:0

51e minuut.
Paluch is nu in balbezit. Paluch geeft een hoge lob. Inworp. Cieślewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pala geeft de bal voor. Szpilka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ogórek is nu in balbezit. Ogórek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skrzetuski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtyła geeft een hoge lob. Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cieślewicz passt de bal in één keer door. Pala rent richting de bal. Pala passt de bal met de wreef. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Codee 0:1

63e minuut.
Tatarkiewicz speelt de bal door. Pala is nu in balbezit. Pala geeft de bal voor. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz schiet op doel. Szpilka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Szpilka niet meer kan verder spelen. Mila komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Kopertowski de bal. Kopertowski passt de bal met de wreef. Górkiewicz met een sublieme pass. Iwański rent richting de bal. Iwański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AsuSS Team 53%, Codee 47%.
AsuSS Team - Codee 0:1