Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoży Doktorzy FC Batel tim
norm def fix Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Połomski geeft een hoge lob. Inworp. Sałapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Skrocki is nu in balbezit. Burzań rent richting de bal. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Raszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Koźmiński speelt de bal door. Krzyżok is nu in balbezit. Folta is nu in balbezit. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyżok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoży Doktorzy FC - Batel tim 0:1

19e minuut.
Kurdek speelt de bal door. Sałapa kopt de bal weg. Połomski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopacki rent richting de bal. Kopacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Raszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Bajon rent richting de bal. Smelik maakt een afschuwelijke overtreding. Smelik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoży Doktorzy FC 34%, Batel tim 66%.
Hoży Doktorzy FC - Batel tim 0:1

53e minuut.
Obłoczyński rent richting de bal. Folta begaat een overtreding. Obłoczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koźmiński met een snel genomen vrije trap. Daar is Polkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżok rent richting de bal. De bal raakt de paal. Polkowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kręcioł onderschept slim de pass. Kręcioł probeert naar een medespeler te passen. Kopacki is nu in balbezit. Kopacki haalt uit met een fantastische trap. Kurdek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hoży Doktorzy FC - Batel tim 1:1

85e minuut.
Skrocki met een sublieme pass. Kopacki rent richting de bal. Foksinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foksinski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zyguła rent richting de bal. Zyguła geeft een lange en hoge pass. Kopacki krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Połomski de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoży Doktorzy FC - Batel tim 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoży Doktorzy FC 48%, Batel tim 52%.
Hoży Doktorzy FC - Batel tim 2:1