Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kyzian FC Mackoo C.F
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Skabara passt de bal zonder na te denken. Daszek rent richting de bal. Daszek passt de bal met de wreef. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ilis de bal. Ilis passt de bal zonder na te denken. Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec schiet op doel. Sioćko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Ilis geeft een hoge lob. Ciepierski kopt de bal weg. Przytuła heeft problemen om de bal te vangen. Kulwiec rent richting de bal. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Świerniak probeert naar een medespeler te passen. Alszer is nu in balbezit. Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski schiet op doel. Ząbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyzian FC - Mackoo C.F 0:1

18e minuut.
Szamszon verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon met een sublieme pass. Marcinkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Przekop kopt de bal weg. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis probeert naar een medespeler te passen. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mazoń passt de bal met de wreef. Cichacki geeft een hoge lob. Przytuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Kulwiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ilis verovert de bal door een tackle van achteren. Ilis passt de bal zonder na te denken. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec draait met de bal, schiet en ... Sioćko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kyzian FC - Mackoo C.F 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyzian FC 53%, Mackoo C.F 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyzian FC - Mackoo C.F 1:1

53e minuut.
Przytuła geeft een hoge lob. Weselik rent richting de bal. Weselik met een sublieme pass. Ilis rent richting de bal. Ilis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki probeert naar een medespeler te passen. Daszek is nu in balbezit. Daszek geeft een lange en hoge pass. Ciepierski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Świerniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hatłas de bal. Hatłas onderschept slim de pass. Ciepierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepierski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ilis is nu in balbezit. Ilis passt de bal zonder na te denken. Siewielec met een sublieme pass. Ilis is nu in balbezit. Ilis draait met de bal, schiet en ... Sioćko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulwiec onderschept slim de pass. Mazoń is nu in balbezit. Kulwiec onderschept slim de pass. Kulwiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Antoś rent richting de bal. Klungelig pakt Cichacki de bal. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon schiet op doel. Ząbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyzian FC 40%, Mackoo C.F 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kyzian FC - Mackoo C.F 1:1