Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zagłembie lubin Muzyka
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Misztela is nu in balbezit. Sak verovert de bal door een tackle van achteren. Sak probeert naar een medespeler te passen. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Muzyka 0:1

11e minuut.
Pyra passt de bal met de wreef. Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek onderschept slim de pass. Kartofel rent richting de bal. Kartofel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zagłembie lubin - Muzyka 1:1

38e minuut.
Inworp. Misztela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczuka rent richting de bal. Sak onderschept slim de pass. Sak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zagłembie lubin 54%, Muzyka 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zagłembie lubin - Muzyka 1:1

60e minuut.
Matusek passt de bal met de wreef. Tasak rent richting de bal. Tasak probeert naar een medespeler te passen. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Muzyka 2:1

64e minuut.
Misztela geeft een lange en hoge pass. Kartofel rent richting de bal. Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tasak passt de bal met de wreef. Adamczuk is nu in balbezit. Misztela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adamczuk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adamczuk kan niet meer verder spelen. Krauze komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sak rent richting de bal. Sak geeft de bal voor. Chałas probeert de bal aan de voet te houden. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tywralski probeert de bal aan de voet te houden. Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sak is nu in balbezit. Sak probeert naar een medespeler te passen. Tasak probeert de bal aan de voet te houden. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zagłembie lubin - Muzyka 2:2

82e minuut.
Chałas is nu in balbezit. Tylas verovert de bal door een tackle van achteren. Tylas geeft een hoge lob. Cecot rent richting de bal. Cecot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zagłembie lubin - Muzyka 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zagłembie lubin 45%, Muzyka 55%.
zagłembie lubin - Muzyka 2:3