Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Codee Mackoo C.F
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Klungelig pakt Hatłas de bal. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurz met een sublieme pass. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mikliński kopt de bal weg. Pala heeft problemen om de bal te vangen. Pala passt de bal in één keer door. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Mackoo C.F 0:1

8e minuut.
Pala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urbacz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Mazoń kopt de bal weg. Stolc speelt de bal door. Rogaliński rent richting de bal. Tatarkiewicz onderschept slim de pass. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Codee - Mackoo C.F 1:1

23e minuut.
Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolc met een sublieme pass. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korycki met de inworp. Szamszon rent richting de bal. Szamszon geeft een hoge lob. Tomasek heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Korycki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Andrysz de bal. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Liński probeert naar een medespeler te passen. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal met de wreef. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Liński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamszon rent richting de bal. Szamszon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 53%, Mackoo C.F 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codee - Mackoo C.F 1:1

73e minuut.
Andrysz rent richting de bal. Andrysz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerniak met de inworp. Szamszon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Korycki geeft een hoge lob. Stolc probeert de bal aan de voet te houden. Szamszon rent richting de bal. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tomasek de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Stolc is nu in balbezit. Stolc probeert naar een medespeler te passen. Gozdalski rent richting de bal. Tatarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarkiewicz schiet op doel. Kłos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Stolc kopt de bal weg. Mazoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon rent richting de bal. Słyk onderschept slim de pass. Słyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 53%, Mackoo C.F 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codee - Mackoo C.F 1:1