Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackoo C.F Hoży Doktorzy FC
Normal Tactiek norm def fix
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
tragic Verdedigen hopeless


18e minuut.
Siewielec met een harde bal richting middenveld. Szamszon kopt de bal weg. Klungelig pakt Folta de bal. Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Hoży Doktorzy FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackoo C.F 51%, Hoży Doktorzy FC 49%.
Mackoo C.F - Hoży Doktorzy FC 1:0

54e minuut.
Hatłas probeert naar een medespeler te passen. Kręcioł is nu in balbezit. Siewielec rent richting de bal. Kopacki is nu in balbezit. Kopacki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Rogaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krefta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mazoń de bal onder controle te krijgen. Kręcioł is nu in balbezit. Kręcioł draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mazoń probeert naar een medespeler te passen. Krefta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogaliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krefta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Krefta kan niet meer verder spelen. Rocki komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hatłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatłas geeft een lange en hoge pass. Daar is Zyguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamszon verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackoo C.F 65%, Hoży Doktorzy FC 35%.
Mackoo C.F - Hoży Doktorzy FC 1:0