Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Codee Muzyka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak rent richting de bal. Cecot is nu in balbezit. Cecot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra geeft een lange en hoge pass. Sak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cecot is nu in balbezit. Cecot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cieślewicz probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk speelt de bal door. Cecot is nu in balbezit. Cecot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Muzyka 0:1

34e minuut.
Urbacz is nu in balbezit. Urbacz probeert naar een medespeler te passen. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbacz verovert de bal door een tackle van achteren. Urbacz passt de bal zonder na te denken. Sak rent richting de bal. Sak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cecot geeft een lange en hoge pass. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romaniuk neemt de hoekschop. Cecot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sak passt de bal met de wreef. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot onderschept slim de pass. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Muzyka 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 59%, Muzyka 41%.
Codee - Muzyka 0:2

51e minuut.
Kopciński met een sublieme pass. Daar is Krauze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słyk rent richting de bal. Słyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fremel de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Słyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk met een sublieme pass. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz schiet op doel. Kopciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Codee - Muzyka 1:2

66e minuut.
Pala controleert de bal met de borst. Pala geeft de bal voor. Tatarkiewicz rent richting de bal. Słyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Codee - Muzyka 2:2

88e minuut.
Urbacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romaniuk. Urbacz raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbacz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kopciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Borubar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codee 45%, Muzyka 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Codee - Muzyka 2:2