Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Muzyka Codee
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Tylas kopt de bal weg. Mikliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tylas speelt de bal door. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cichos kopt de bal weg. Durczok probeert de bal met de borst te controleren. Stolc is nu in balbezit. Słyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Słyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Stolc is nu in balbezit. Stolc met een sublieme pass. Borubar rent richting de bal. Tatarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tatarkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Tomasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot schiet op doel. Bernat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Fremel met een sublieme pass. Borubar rent richting de bal. Borubar passt de bal zonder na te denken. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Muzyka - Codee 0:1

41e minuut.
Tatarkiewicz rent richting de bal. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar probeert naar een medespeler te passen. Cecot rent richting de bal. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Andrysz trapt de bal weg van het doel. Słyk kopt de bal weg. Fremel rent richting de bal. Tatarkiewicz is nu in balbezit. Tatarkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kopciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muzyka 56%, Codee 44%.
Muzyka - Codee 0:1

48e minuut.
Ligas rent richting de bal. Ligas geeft een lange en hoge pass. Stolc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cecot rent richting de bal. Cecot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tomasek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylas met de inworp. Durczok rent richting de bal. Durczok met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. Borubar is nu in balbezit. Tatarkiewicz rent richting de bal. Tatarkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kopciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Muzyka - Codee 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Muzyka 42%, Codee 58%.
Muzyka - Codee 0:2