Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mackoo C.F Batel tim
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Świerniak passt de bal zonder na te denken. Przytuła is nu in balbezit. Przytuła met een sublieme pass. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Obłoczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik draait met de bal, schiet en ... Siewielec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Batel tim 0:1

16e minuut.
Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz geeft een hoge lob. Krzyżok is nu in balbezit. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Siewielec de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz met een sublieme pass. Smelik is nu in balbezit. Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Przytuła de bal. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik draait met de bal, schiet en ... Przytuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Batel tim 0:2

29e minuut.
Siewielec rent richting de bal. Siewielec geeft de bal voor. Szamszon met een sublieme pass. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Batel tim 1:2

32e minuut.
Szamszon is nu in balbezit. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Wielgo rent richting de bal. Kurach rent richting de bal. Tkacz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackoo C.F 50%, Batel tim 50%.
Mackoo C.F - Batel tim 1:2

51e minuut.
Gozdalski geeft een hoge lob. Inworp. Tkacz met een snelle inworp. Smelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smelik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Siewielec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tkacz met een snelle inworp. Smelik is nu in balbezit. Smelik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Batel tim 1:3

52e minuut.
Szamszon speelt de bal door. Klungelig pakt Wielgo de bal. Smelik rent richting de bal. Smelik draait met de bal, schiet en ... Kłos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Batel tim 1:4

69e minuut.
Daar is Marcinkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamszon met een sublieme pass. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski haalt uit met een fantastische trap. Złotopolski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kurach geeft een hoge lob. Inworp. Świerniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamszon rent richting de bal. Szamszon schiet op doel. De bal raakt de paal. Kurdek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mackoo C.F - Batel tim 2:4

82e minuut.
Siewielec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nawrot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mackoo C.F 62%, Batel tim 38%.
Mackoo C.F - Batel tim 2:4