Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batel tim Mackoo C.F
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Przytuła heeft problemen om de bal te vangen. Smelik is nu in balbezit. Przytuła begaat een overtreding. Przytuła krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Korycki met een snelle inworp. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon geeft de bal voor. Świerniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Szamszon onderschept slim de pass. Szamszon passt de bal zonder na te denken. Złotopolski is nu in balbezit. Marcinkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Połomski geeft een lange en hoge pass. Gozdalski is nu in balbezit. Gozdalski passt de bal met de wreef. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Mackoo C.F 0:1

31e minuut.
Młynarz geeft een lange en hoge pass. Marcinkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon rent richting de bal. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Kurdek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Mackoo C.F 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batel tim 54%, Mackoo C.F 46%.
Batel tim - Mackoo C.F 0:2

51e minuut.
Smelik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Młynarz is nu in balbezit. Smelik begaat een overtreding. Smelik krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Młynarz geeft een hoge lob. Złotopolski rent richting de bal. Marcinkowski onderschept slim de pass. Daar is Szamszon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szamszon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Mackoo C.F 0:3

78e minuut.
Koźmiński speelt de bal door. Młynarz rent richting de bal. Kurach begaat een overtreding. Kurach krijgt een gele kaart. Młynarz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Młynarz kan niet meer verder spelen. Mazoń komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rogaliński met een snelle inworp. Mazoń is nu in balbezit. Mazoń speelt de bal door. Szamszon is nu in balbezit. Szamszon probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batel tim - Mackoo C.F 0:4

85e minuut.
Rogaliński met de inworp. Mazoń speelt de bal door. Marcinkowski rent richting de bal. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamszon haalt uit met een fantastische trap. Kurdek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Koźmiński met een sublieme pass. Daar is Mazoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazoń speelt de bal door. Marcinkowski rent richting de bal. Marcinkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rogaliński geeft een lange en hoge pass. Świerniak rent richting de bal. Tarantowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerniak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batel tim 66%, Mackoo C.F 34%.
Batel tim - Mackoo C.F 0:4