Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AsuSS Team Muzyka
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Cichos met een snelle inworp. Tywralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański maakt een afschuwelijke overtreding. Iwański krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Suwała bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwała geeft de bal voor. Adamczuk rent richting de bal. Meler verovert de bal door een tackle van achteren. Meler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Muzyka 1:0

28e minuut.
Suwała geeft een hoge lob. Daar is Pyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtyła speelt de bal door. Meler rent richting de bal. Meler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Muzyka 2:0

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Romaniuk neemt de hoekschop. Weiher heeft problemen om de bal te vangen. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Szpilka trapt de bal weg van het doel. Iwański bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Muzyka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AsuSS Team 38%, Muzyka 62%.
AsuSS Team - Muzyka 3:0

49e minuut.
Tywralski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwański rent richting de bal. Iwański speelt de bal door. Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Muzyka 4:0

52e minuut.
Adamczuk is nu in balbezit. Iwański onderschept slim de pass. Iwański met een sublieme pass. Meler rent richting de bal. Meler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kopertowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borubar de bal. Meler is nu in balbezit. Meler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AsuSS Team - Muzyka 5:0

75e minuut.
Romaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sak probeert de bal met de borst te controleren. Paluch begaat een overtreding. Sak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sak kan niet meer verder spelen. Durczok komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tywralski geeft de bal voor. Suwała geeft een lange en hoge pass. Daar is Borubar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meler draait met de bal, schiet en ... Kopciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Weiher geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durczok rent richting de bal. Durczok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Wojtyła passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fremel de bal. Fremel probeert naar een medespeler te passen. Meler is nu in balbezit. Meler haalt uit met een fantastische trap. Kopciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AsuSS Team 41%, Muzyka 59%.
AsuSS Team - Muzyka 5:0