Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoży Doktorzy FC zagłembie lubin
norm def fix Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


7e minuut.
Szczuka speelt de bal door. Misztela rent richting de bal. Misztela met een sublieme pass. Matusek rent richting de bal. Matusek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kartofel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoży Doktorzy FC - zagłembie lubin 0:1

23e minuut.
Burzań met een sublieme pass. Misztela bereikt de bal nog maar net als eerste. Misztela passt de bal in één keer door. Kręcioł rent richting de bal. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Polkowski geeft de bal voor. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałapa probeert naar een medespeler te passen. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki schiet op doel. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Łożyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hoży Doktorzy FC - zagłembie lubin 1:1

42e minuut.
Daar is Krefta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczuka speelt de bal door. Kopacki rent richting de bal. Kopacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Matusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matusek passt de bal in één keer door. Polkowski is nu in balbezit. Kartofel onderschept slim de pass. Kartofel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoży Doktorzy FC 39%, zagłembie lubin 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hoży Doktorzy FC - zagłembie lubin 1:1

57e minuut.
Roszczyk speelt de bal door. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki rent richting de bal. Kręcioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kręcioł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoży Doktorzy FC - zagłembie lubin 2:1

64e minuut.
Zyguła rent richting de bal. Zyguła met een sublieme pass. Szczuka is nu in balbezit. Krefta bereikt de bal nog maar net als eerste. Krefta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Zyguła onderschept slim de pass. Kręcioł rent richting de bal. Kręcioł speelt de bal door. Kopacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoży Doktorzy FC 47%, zagłembie lubin 53%.
Hoży Doktorzy FC - zagłembie lubin 2:1